Onze belofte voor jouw carrière

Jouw ontwikkeling staat centraal. Daarom halen we alles uit de kast om je te faciliteren: van weloverwogen uitdagingen tot persoonlijke en technische begeleiding op maat. Een krachtige belofte die we bij AllPhi elke dag opnieuw waarmaken.

Bij AllPhi kan ik mij zelf ontplooien en elke dag groeien als software ontwikkelaar.

Robbe Van Bael , MVP AllPhi

Groeien op eigen tempo

Bij AllPhi groei je ongetwijfeld als softwareconsultant én als persoon. Door samen je soft skills aan te scherpen bijvoorbeeld. Op technologisch vlak ondersteunt het Regional Unit Team je met een rugzak boordevol technische kennis. Je wordt uitgedaagd om je comfortzone te verlaten. Ook dat is groeien. 

"Voor mij is uitdaging het belangrijkste waarnaar ik op zoek ben in een software project. Zo krijg ik de kans om steeds bij te leren. AllPhi heeft hier al in elk project voor kunnen zorgen."
Benjamin Vandevelde , Software Consultant Gent

Een inspirerende omgeving met shared ownership

Een verrassend bedrijf dat toont dat het anders kan. Dankzij ons luisterbereide, betrokken en authentieke team is AllPhi een inspirerende omgeving voor software consultants. We geloven en investeren in jou en challengen je om op je eigen manier je volle potentieel te benutten, zodat je je expertise nog meer kan aanscherpen.

Ondersteund door het overhead team dat altijd aanspreekbaar is en dat het contact tussen collega’s versterkt. Tegelijk krijg je van ons de vrijheid om zelf mooie opdrachten te realiseren. Aan jou om je carrière in handen te nemen.

De juiste match

Dat is een opdracht met een mooie balans tussen comfort en uitdaging. Dat laatste vind je in de technologie die je gaat inzetten of in de omgeving die je gaat versterken. Vast staat in elk geval dat we vertrekken van jouw interesses, expertises en wensen – allemaal gecapteerd in het opdrachtprofiel.

Vervolgens gaan we op zoek naar opdrachten waarvan we geloven dat ze de juiste match zijn voor jou en je groeitraject. Uitdagingen bovendien waar je zelf met volle overtuiging voor kiest. Het resultaat is een sterke klik tussen jou en de klant, een goede work-lifebalance en een omgeving van mensen die jouw passie voor technologie delen.

"Bij AllPhi krijg ik inspraak in de keuze van mijn opdrachten en in mijn groeitraject. Dat maakt dat ik mijn rol als consultant goed kan afstemmen op mijn gezinsleven."
Kurt Kellens , Software Consultant Westerlo

Solliciteren?

Kies niet voor doorsnee. Streef ernaar om echte impact te creëren op je eigen tempo en manier.

Cache primary btn default asset Cache primary btn hover asset Cache white btn default asset Cache white btn hover asset