In 5 stappen solliciteren bij AllPhi

Als .NET consultant werk je graag in een uitdagende omgeving aan opdrachten die naadloos aansluiten bij je ambities en wensen. Ondersteund bovendien door een warm team, zodat je optimaal kan groeien op jouw tempo. Voor minder ga je niet. En gelijk heb je. Welkom bij AllPhi.

Van eerste ontmoeting tot AllPhi consultant

Kies je voor een carrière als .NET consultant bij AllPhi? We nemen je graag mee in ons sollicitatietraject.

Eerste contact

Aangename kennismaking

Bij AllPhi aan je carrière bouwen? Er is nog plaats voor jou. Want softwaredevelopers optimaal begeleiden in hun groeiproces, dat is onze missie. Daarom gaan onze coördinatoren vaak spontaan op zoek naar talent. Zet gerust ook zelf de eerste stap door bij ons te solliciteren, we zien je graag komen.

Sollicitatiegesprek

Even aftoetsen

We nodigen je uit op kantoor voor een vrijblijvend gesprek met de coördinator. De ultieme gelegenheid voor jou om af te tasten of AllPhi je kan bieden wat je nodig hebt. En ook wij checken graag in welke mate jij matcht met ons en waarom jij voor AllPhi kiest. Het is immers belangrijk om te bekijken of onze verwachtingen in lijn liggen met die van jou.

Technologische & Persoonlijkheidstesten

Startpunt van je groei

Yes, de eerste klik is er, maar matchen we ook écht? Om daarop zowel voor jou als voor ons een objectief antwoord te kunnen bieden, leg je een persoonlijkheidstest af. De resultaten daarvan overloop je nadien samen met de coördinator. Een eenvoudige manier voor ons om je beter te leren kennen en jou geeft het inzichten om met overtuiging voor AllPhi te kunnen kiezen. Heb je minder dan 5 jaar ervaring als consultant? Dan leg je ook een technologische test af. Beide testen bieden ons een vertrekpunt om te werken aan je ontwikkeling. Dé start van je groei bij AllPhi.

Interview

Maak kennis met je Regional Unit Manager

Na een succesvolle persoonlijkheids- en technologische test kom je een tweede keer op gesprek. Samen met de Regional Unit Manager, die een bewezen trackrecord heeft als .NET consultant, neem je je technologische skills onder de loep. Ook je wensen en ambities bespreken jullie uitgebreid, want een mooie carrière op maat start met het bepalen van concrete doelen.

Aanbod

Samen tot een akkoord

Jij overtuigd van ons en wij van jou? We overlopen samen de voorwaarden en ons aanbod, zodat je niet met vragen blijft zitten. Is alles duidelijk en heb je geen bemerkingen meer, laat ons dan samen tot een akkoord komen. Op naar je eerste werkdag!

Cache primary btn default asset Cache primary btn hover asset Cache white btn default asset Cache white btn hover asset