Consultants als rode draad doorheen AllPhi

Onze developers optimaal ondersteunen om hen zo te helpen groeien als consultant, op persoonlijk en technologisch vlak – dat is onze missie. Een uniek uitgangspunt in de consultancywereld, maar de normale gang van zaken bij AllPhi. Meer nog: onze volledige werking is erop gebaseerd.

"AllPhi enables the next generation software developers who will change and build the world of tomorrow in which we live, love and work."
Onze missie

Consultants staan centraal

De AllPhi aanpak vertrekt steevast vanuit de groeikansen voor onze consultants.

Optimaal groeien

AllPhi is een plek waar het écht om de consultants draait. Altijd. We helpen hen optimaal groeien dankzij de juiste ondersteuning in zowel hard als soft skills. Bovendien zoeken we opdrachten die naadloos aansluiten bij hun ambities en wensen. En dat levert gelukkige mensen op die zich thuis voelen. De basis voor waardevolle langetermijnrelaties.

Gerichte feedback

Om jezelf als consultant te blijven ontwikkelen is gerichte feedback cruciaal. En dat is waarom we bij AllPhi kiezen voor rechtstreekse samenwerkingen met onze klanten. Dé manier om communicatielijnen kort te houden en diepgaande feedback op het werk van onze consultants te verzamelen. Want feedback van de klant gecombineerd met begeleiding op maat door het Regional Unit Team levert de mooiste groeikansen op.

Warme thuisbasis

Hoewel onze consultants meestal op locatie bij onze klanten werken, hebben ze allemaal een lokale thuisbasis. Bereikbaarheid vinden we immers belangrijk. Met verschillende vestigingen in België heeft elke consultant in de ruime omgeving van zijn woonplaats een AllPhi thuisbasis om naartoe te komen. Altijd welkom om vanop kantoor te werken, een babbeltje te slaan of te socializen met je collega's.

Focus op technologie

Dankzij de duidelijke keuzes die AllPhi maakt op gebied van Technologie - Microsoft .NET – Azure - Javascript Frameworks - etc. – staan de neuzen van al onze consultants in dezelfde richting. Collega’s zijn daardoor gelijkgezinden die elkaar versterken. Kracht bijgezet door de Regional Consultant Coaches die zelf ervaringsdeskundigen zijn en zich probleemloos kunnen inleven in de leefwereld van onze consultants. Het sluit perfect aan bij onze missie om onze developers te ondersteunen in hun groei.

Welkom in de AllPhi community

Dompel je onder in een warm consultancybedrijf waar expertise en persoonlijke groei hand in hand gaan.

Cache primary btn default asset Cache primary btn hover asset Cache white btn default asset Cache white btn hover asset