Samen sterk

Je collega’s zijn nooit ver weg. Nu, het klopt wel. We werken allemaal aan onze individuele doelen en aan die van onze klanten. Toch bieden we bij AllPhi altijd een solide thuisbasis voor onze consultants. Groeien doe je namelijk niet alleen.

Een divers team van consultants

Je komt terecht in een gedreven team van .NET consultants. Elk met hun eigen ervaringen en unieke achtergrond, maar met gedeelde waarden die naadloos aansluiten bij die van AllPhi: authenticiteit, betrokkenheid en empowerment. Het maakt dat jullie elkaar ongedwongen inspireren en samen groeien in jullie rol als consultant.

Gedragen door het AllPhi overhead team

Als softwaredeveloper werk je vaak inhouse bij de klant. Betekent niet dat we je zomaar loslaten. Technische of praktische ondersteuning – het overhead team ontzorgt je optimaal.

Regional Unit Team Thumb

Regional Unit Team

Technische ondersteuning & begeleiding op het vlak van soft skills. Elke vestiging van AllPhi heeft een Regional Unit Team dat bestaat uit de Regional Unit Manager, de Regional Consultant Coach en de Regional Consultant Coordinator. De Regional Unit Manager is hét aanspreekpunt en de leidinggevende van onze consultants. De coördinator staat in voor het recruitment en de ondersteuning van consultants op het vlak van soft skills en interviewtraining. De coach zorgt voor de nodige technische ondersteuning.

Sales team Thumb

Sales team

Op zoek naar opdrachten die bij onze consultants passen. Het Sales Team legt voortdurend contacten met bedrijven om zo hun noden en uitdagingen op het vlak van softwareontwikkeling te capteren. Een onmisbaar team, want hun zoektocht is naast het opdrachtprofiel hét startpunt voor de Regional Unit Manager om onze consultants en opdrachten met elkaar te matchen.

A&M Team Thumb

A&M Team

Een overkoepelend team als steunpilaar voor consultants, het Regional Unit Team en het Sales Team. Het Administration & Marketing Team onderscheidt zich van deze andere teams doordat ze niet regiogebonden zijn. Bovendien is dit 4-koppige team de steunpilaar van onze consultants en de Regional Units. Finance, payroll, fleet & facility, marketing, legal, administratie en meer – ze zijn van alle markten thuis.

Management team

Maak kennis met ons management team. Allemaal vakexperten die jou graag de ondersteuning bieden waar je naar op zoek bent.

AllPhi Gent

Andy Scherpereel

Regional Unit Manager AllPhi Gent

Sien Ho

Regional Sales Manager AllPhi Gent

AllPhi Westerlo

Dimitri Goethals

Regional Unit Manager AllPhi Westerlo

Nicolas Lens

Regional Sales Manager AllPhi Westerlo

AllPhi Brussel

Steven Hillaert

Regional Unit Manager AllPhi Brussel

Overkoepelend

Roel Vaneerdewegh

CEO

Dorus Schauwaers

CFO

En nu?

Onboarding? Check. Maar daar stopt het niet. Samen stippelen we een route uit die geruisloos aansluit bij jou en je groeitraject.

Cache primary btn default asset Cache primary btn hover asset Cache white btn default asset Cache white btn hover asset